Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключ за Алфа 147

ЗДР!!Искам да попитам дали някои си е купувал ключ за 147 от Миланомоторс или някаква цена.

Не съм купувал и дай Боже да не ми се налага, но си спомням, че цената е около 500лв!!!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

дано е по-малко мерси за информацията.

Comment

Ето ти тема само, че за 156... и там се споменават за твое съжаление цени от порядъка на 400лв от Милано Моторс + 60лв, ако нямаш код карта за ключа...

Чети :

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%E0%F0%F2%E0

п.с. Ако мога да попитам защо ти е ключ? Изгубил си твоя или нещо се е повредил? Има линк в тази тема, която ти дадох по-горе за ключар, от който колегите са много доволни...! ТОй може да се опита да ти направи ключ за доста по-малко пари!!!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:56.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Имам само един ключ затова искам да е като фабричния

Comment

Колега и моята 147-ца я взех само с 1 ключ .
            Човека от който я взех ми каза че имал само един.При това единствения ми ключ,няма копчета за багажника и за централното,доста кофти ми се получава,когато съм извън колата и ми се налага да слагам нещо в багажника,всеки път трябва да влизам в колата и да натискам паник бутона ,ама какво да се прави...
            sigpic
            ex 147 JTD by Turbon
            Giulietta multiair - the new passion

Comment

Е аз като го имам и не работи точно ботона за багажника, файда нулева ... а иначе освен, ако не си имал 2 и си затрил единя, а в каското си написал, че са два не си струва да си изкарваш втори, но трябва да внимаваш с единствения, че затриеш ли го става весело !
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                Е аз като го имам и не работи точно ботона за багажника, файда нулева ... а иначе освен, ако не си имал 2 и си затрил единя, а в каското си написал, че са два не си струва да си изкарваш втори, но трябва да внимаваш с единствения, че затриеш ли го става весело !

Еее на теб пък да не ти работи бутона,що не ходиш да ти го оправят.Аз също бих си взел такъв ключ,ама кой ли знае колко ще ме одрусат
                sigpic
                ex 147 JTD by Turbon
                Giulietta multiair - the new passion

Comment

Working...
                X